EVENTS

Op de begane grond vermengen de historische elementen zich met een inrichting die recht doet aan de één van de modernste steden van Europa. Alle ruimten zijn te huur voor de ontvangst van groepen of netwerkbijeenkomsten die in het teken staan van het vooruit brengen of promoten van Rotterdam.

 

Wat dit huis uniek maakt zijn de ‘Stijlkamers’, met hun museale pracht en voorzien van modern meubilair en apparatuur. Daarnaast hebben we een grote zaal op de begane grond die geschikt is voor verschillende bijeenkomsten. Deze ‘Kralingen zaal’ is voorzien van een groot scherm en bijbehorende techniek om het samenzijn tot een groot succes te maken. 

 

Events

Voor elke gelegenheid is bij ons plek

Zakelijk

U kunt bij het Schielandshuis terecht voor allerlei zakelijke events. Denk aan teambuilding-sessies, productpresentaties, netwerkborrels, congressen en meer!

Secret Garden

In de secret garden van het Schielandshuis kom je tot rust na een lange dag werken of een middagje winkelen. Een unieke plek waar je mensen ontmoet of juist geniet van rust met wat lekkers uit de brasserie erbij. In de zomermaanden vinden diverse activiteiten plaats in de tuin. Houd deze website in de gaten voor de programmering.

Vier de liefde

Gaan jullie trouwen of juist een huwelijksjubileum vieren? Wat de aanleiding ook is, liefde vier je in hét historische monument van de stad. Neem vrijblijvend contact op met “Restaurant het Schielandshuis” om de (trouw)mogelijkheden in het ‘Huis van de stad’ en de stadstuin te bespreken.

Feesten

Diner

BROCHURE

Zakelijke events

Teambuilding, productpresentaties, trainingen, congressen, netwerkborrels & meer. Ongeacht de aanleiding, denkt Het Schielandshuis graag met je mee. Zo kunnen we uw visie en missie naadloos laten aansluiten op onze hospitality en locatie. Om die reden hebben we ook verschillende vergaderarrangementen samengesteld. Zo zorgen we dat het tijdens een vergadering, de gasten aan niets ontbreekt.

 

Bruiloft

In het Schielandshuis heeft u de mogelijkheid om uw liefde te bezegelen in hét historische monument van de stad. Hospitality Masters biedt u hier een full-service waarbij het u aan niets ontbreekt. We vinden het een eer om de mooiste dag van jullie leven te mogen verzorgen en nemen deze taak daarom zowel met grote professionaliteit als plezier op ons.

  • *verplichte velden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Restaurant

Restaurant het Schielandshuis is dé nieuwe ontmoetingsplek in het centrum van Rotterdam. In het ‘Huis van stad’ staat de stoere keuken van Rotterdam centraal: Eerlijk, no-nonsense en met lokale producten. Ook kunt u in de bijbehorende stadstuin terecht voor een ‘bakkie’ koffie, lunch, diner of gewoon een goed gesprek met een fijn glas wijn.

Zo kunt u ons bereiken voor events

We beantwoorden graag uw vragen

010 276 24 79

Coolsingel 114
3011 AG Rotterdam
  • *verplichte velden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.