PAVILJOEN DE WITTE

Paviljoen de Witte is een prachtige locatie voor trouwerijen, diners en feestavonden. Dansen in de hoofdzaal, borrelen aan de bar en dineren in de zijzaal: het kan allemaal. Alle ruimtes ademen de rijke historie van het pand. Het elegante pand met uitzicht op zee, voegt iets toe voor elke bijeenkomst. Ook voor de zakelijke markt zijn er veel mogelijkheden. Het Paviljoen geeft allure aan presentaties, vergaderingen of workshops.

Genieten aan zee

Zakelijke events

Bij Paviljoen de Witte kan je terecht voor diverse events, zoals teambuilding, productpresentaties, trainingen, congressen, netwerkborrels en meer!

Bruiloften

Hospitality Masters verzorgt de dag van je leven. Samen met onze leveranciers organiseren wij je droombruiloft op deze romantische locatie.

Genieten aan zee

Het Paviljoen is in 1827 in opdracht van koning Willem I gebouwd als verjaarsgeschenk voor zijn koningin Frederica Louisa Wilhelmina van Pruisen. Sinds 1918 is het pand in handen van sociëteit De Witte. In 1926 werd het paviljoen grondig verbouwd en uitgebreid door architect J. Limburg. Eind jaren tachtig werd het Museum Beelden aan Zee van architect Wim Quist gerealiseerd onder en naast het Paviljoen. Daarna werd eind 1998 het voorterrein aan de Pellenaerstraat afgesloten met een fraaie, hardglazen wand, ‘De Transparant’, ook een ontwerp van architect Quist. In de wand staan teksten gegraveerd van bekende Nederlandstalige dichters en schrijvers. De laatste toevoeging aan het pand zijn de beide vergader/diner zalen op de onderste verdieping.

Brochure

Zakelijke events

Teambuilding, productpresentaties, trainingen, congressen, netwerkborrels & meer. Voor zo’n gelegenheid kruipt Paviljoen de Witte in de huid van uw bedrijf, product of dienst. We willen er het fijne van weten, zodat we uw visie en missie naadloos kunnen aansluiten op onze hospitality en locatie. Uw boodschap wordt de onze. En uw bedrijfsevent wordt er één met impact.

 

Bruiloften

Zilte bezegeling van de liefde. Paviljoen de Witte is een officiële trouwlocatie en Hospitality Masters biedt u hier een full-service. We vinden het een eer om de mooiste dag van jullie leven te mogen verzorgen en nemen deze taak daarom zowel met grote professionaliteit als plezier op ons.

Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging en een gesprek om de mogelijkheden te bespreken en met u mee te denken

  • *verplichte velden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.