Catering

“Onze locaties stralen kwaliteit uit en dat vraagt om een dienstverlening die daarbij aansluit.”

Onze catering zorgt voor de juiste kwaliteit en service. Op bijzondere locaties of bij u thuis. Hospitality Masters ontzorgd op alle gebieden, van culinair en service tot aankleding en invulling van het entertainment.
Wij zijn uw aanspreekpunt van A tot Z.

Nog drie schitterende locaties

Onze overige locaties naast het Schielandshuis

Het Paviljoen werd in 1827 in opdracht van Koning Willem I gebouwd en is sinds 1918 eigendom van de Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte op Scheveningen. Een prachtige locatie voor trouwerijen, plechtigheden, recepties, diners en feestavonden. Voor de zakelijke markt wordt het veelal gebruikt voor presentaties, vergaderingen, workshops.

FORT 1881

Fort 1881 is het best bewaarde pantserfort van Nederland. Het stoere fort is ook een perfecte achtergrond voor een succesvol bedrijfsuitje of sfeervol familiefeest. Daarnaast is het hele fort een officiële trouwlocatie, dus met het karakteristieke uiterlijk en zijn omvang, kunt u hier een geweldige bruiloft organiseren.

Brochure

Op maat evenementen organiseren op historische locaties samen met gastvrijheid op hoog niveau, vergt grote vakbekwaamheid. Je kunt het zelfs meesterschap noemen. Bij Hospitality Masters zijn we uiteraard meesters in het vak, maar zijn we ook daadwerkelijk in staat om te ontzorgen.

Hospitality Masters blinkt uit in in het organiseren van evenementen op eigen historische locaties. Daarom hebben we een aantal overeenkomsten met bijzondere locaties in de regio Den Haag en Rotterdam. Masters On The Spot heeft partnerships met onder anderen Paviljoen de Witte in Scheveningen en Fort 1881 in Hoek van Holland. Allemaal locaties met een zeer rijke historie en vele mogelijkheden voor groot en kleinschalige bijeenkomsten.

  • *verplichte velden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MVO

De aandacht voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) groeit met de dag. Als één van de meest actuele managementthema’s van deze tijd staat het in de belangstelling van vele organisaties. Drie kernbegrippen staan centraal bij MVO: People, Planet en Profit (Triple P).

De maatschappelijke relevantie van het onderwerp is groot. MVO heeft het bedrijfsleven (naast onder meer overheden en maatschappelijk organisaties) een centrale rol gegeven in het bijdragen aan misschien wel de belangrijkste uitdaging van onze samenleving: het realiseren van duurzame ontwikkeling. Hierbij is de uitdaging het vinden van een goede balans tussen deze drie kernbegrippen en op alle drie de vlakken waarde te creëren.

Zo kunt u ons bereiken

We beantwoorden graag uw vragen

010 276 24 79
Korte Hoogstraat 31
3011 GK Rotterdam
  • *verplichte velden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.