Masters in beeld

“Eerlijkheid duurt het langst”

Als ondernemer en eigenaar weet ik wat het is om elke kans te pakken en eindverantwoordelijkheid te dragen. Ik ben mensgericht, heb strategisch inzicht en feeling voor politiek gevoelige omgevingen.

Mijn collega’s kennen mij als een gedreven, warme persoonlijkheid die bij uitstek oog heeft voor de commerciële en operationele problematiek van werknemers en management. Ik kom met concrete oplossingen en creëer draagvlak. Mijn passie is mensen gelukkig maken. Enthousiasme, vertrouwen, eerlijkheid, plezier, structuur en resultaten zijn kernwoorden die bij mij horen.

Specialismen: Welbespraakt en geruststellend, creatief, veerkrachtig en vindingrijk, actieve en betrokken teamspeler, innovatie is een noodzaak, onderzoekend, geïnteresseerd en inventief.

Eric van Abbe
Master in Hospitality

Masters in beeld

“Eerlijkheid duurt het langst”

Als ondernemer en eigenaar weet ik wat het is om elke kans te pakken en eindverantwoordelijkheid te dragen. Ik ben mensgericht, heb strategisch inzicht en feeling voor politiek gevoelige omgevingen.

Mijn collega’s kennen mij als een gedreven, warme persoonlijkheid die bij uitstek oog heeft voor de commerciële en operationele problematiek van werknemers en management. Ik kom met concrete oplossingen en creëer draagvlak. Mijn passie is mensen gelukkig maken. Enthousiasme, vertrouwen, eerlijkheid, plezier, structuur en resultaten zijn kernwoorden die bij mij horen.

Specialismen: Welbespraakt en geruststellend, creatief, veerkrachtig en vindingrijk, actieve en betrokken teamspeler, innovatie is een noodzaak, onderzoekend, geïnteresseerd en inventief.

Eric van Abbe
Master in Hospitality

Masters in beeld

“Eerlijkheid duurt het langst”

Als ondernemer en eigenaar weet ik wat het is om elke kans te pakken en eindverantwoordelijkheid te dragen. Ik ben mensgericht, heb strategisch inzicht en feeling voor politiek gevoelige omgevingen.

Mijn collega’s kennen mij als een gedreven, warme persoonlijkheid die bij uitstek oog heeft voor de commerciële en operationele problematiek van werknemers en management. Ik kom met concrete oplossingen en creëer draagvlak. Mijn passie is mensen gelukkig maken. Enthousiasme, vertrouwen, eerlijkheid, plezier, structuur en resultaten zijn kernwoorden die bij mij horen.

Specialismen: Welbespraakt en geruststellend, creatief, veerkrachtig en vindingrijk, actieve en betrokken teamspeler, innovatie is een noodzaak, onderzoekend, geïnteresseerd en inventief.

Eric van Abbe
Master in Hospitality

Masters in beeld

“You only get one chance to make a first impression!”

Mijn naam is Rita Williams en ik ben sales en marketing medewerker bij Hospitality Masters. Samen met Eric ben ik verantwoordelijk voor alle aanvragen op onze historische locaties in Rotterdam en Den Haag. Deze aanvragen variëren van een verjaardag of intiem diner tot een compleet congres.

Het voortraject is superleuk om mee te maken en ik bespreek graag alles tot in detail met de gast om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Opdrachtgevers en gasten een warm en welkom gevoel geven is niet alleen vanzelfsprekend voor mij, maar is ook mijn tweede natuur. Er zijn veel locaties en verschillende bedrijven, maar het verschil maak je met de service die wordt verleend. Ik draag graag mijn steentje bij om een event onvergetelijk te maken.

Rita Williams
Sales en Marketing

Masters in beeld

Mijn naam is Sem Hofman en ik ben Junior Sales en DTP’er bij Hospitality Masters. Dit houd in dat ik verantwoordelijk ben voor aanvragen bij Restaurant Het Schielandshuis en het onderhouden van de website, social media, flyers, menukaarten etc. 

Het leuke aan mijn werk vind ik de variatie, de ene dag verwerk ik een aanvraag voor een bruiloft of een bedrijfsfeest en de andere dag spar ik hoe ik de menukaart in een nieuw jasje kan steken. 

In mijn dagelijkse leven omring ik mij graag met de mensen die dicht bij mij staan en ben ik altijd in voor een hapje of drankje. Dit sluit goed aan bij Hospitality Masters en waar wij voor staan. 

Sem Hofman
Junior Sales en DTP’er

Masters in beeld

Mijn naam is Sem Hofman en ik ben Junior Sales en DTP’er bij Hospitality Masters. Dit houd in dat ik verantwoordelijk ben voor aanvragen bij Restaurant Het Schielandshuis en het onderhouden van de website, social media, flyers, menukaarten etc. 

Het leuke aan mijn werk vind ik de variatie, de ene dag verwerk ik een aanvraag voor een bruiloft of een bedrijfsfeest en de andere dag spar ik hoe ik de menukaart in een nieuw jasje kan steken. 

In mijn dagelijkse leven omring ik mij graag met de mensen die dicht bij mij staan en ben ik altijd in voor een hapje of drankje. Dit sluit goed aan bij Hospitality Masters en waar wij voor staan. 

Sem Hofman
Junior Sales en DTP’er

Masters in beeld

“Leef, leer, lach en heb lief.”

Mijn naam is Esther van Kleef en ben verantwoordelijk als bedrijfsleider Hospitality Masters. Dit wil zeggen dat ik me bezighoud met o.a. personeelszaken, contact met leveranciers, kostenbeheersing van inkopen, voorraadadministratie en overleg c.q. begeleiding van de eventmanagers om te zorgen dat een evenement vlekkeloos verloopt.

Een veelzijdige, uitdagende baan waar ik samen met al mijn collega’s streef naar fantastische evenementen en hospitality ten top!

Esther van Kleef
Bedrijfsleider

Masters in beeld

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.”
Apercid que pratur, nitentur sum non num quiaessunt odite niet res et autendu cimporit quatas voluptatium eaqui dolor sum ipsaper umquiam ipsanto totatat pos dolupta spiscid maio mo et mil int inis si re, con parunt ium invendi onsequasit re enducid ea quas maximus conse rem ant eosa imusaecus aborehenem vid es eictius eum id ea ius, qui odi solenis doles doleste.
Esther van Kleef

Masters in beeld

“Samen sta je sterker”
Even voorstellen! Mijn naam is Jochem en ik werk als Eventmanager bij Hospitality Masters. Dat houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor de uitvoering van een evenement in bijvoorbeeld de Remise of Paviljoen de Witte.

In mijn dagelijkse leven heb ik graag mensen om mij heen die het leuk hebben en zichzelf vermaken. Dit sluit goed aan bij mijn werk voor Hospitality Masters. Ik vind het namelijk belangrijk om een leuke, fijne sfeer te creëren voor iedereen. Dit kun je in je eentje niet bereiken en hier heb je een sterk team voor nodig wat elkaar helpt en ondersteunt.

Jochem Snijders
Eventmanager

Masters in beeld

“Samen sta je sterker”
Even voorstellen! Mijn naam is Jochem en ik werk als Eventmanager bij Hospitality Masters. Dat houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor de uitvoering van een evenement in bijvoorbeeld de Remise of Paviljoen de Witte.

In mijn dagelijkse leven heb ik graag mensen om mij heen die het leuk hebben en zichzelf vermaken. Dit sluit goed aan bij mijn werk voor Hospitality Masters. Ik vind het namelijk belangrijk om een leuke, fijne sfeer te creëren voor iedereen. Dit kun je in je eentje niet bereiken en hier heb je een sterk team voor nodig wat elkaar helpt en ondersteunt.

Jochem Snijders
Eventmanager

Masters in beeld

“If you love what you do you will never work a day in your life”

My name is Martin and I am a sous chef at Restaurant Het Schielandshuis. 

I discovered my passion for cooking by the age of 25. Ever since then I have intensively worked on improving my cooking skills and gaining more knowledge about food.

In combination with my love for traveling, I realized being a chef is a perfect job for me. In the last 15 years, I managed to live and cook in several countries, learning local cuisines and ingredients. Netherlands is a country I fell in love with a long time ago so when an opportunity to work in Restaurant Het Schielandshuis, Rotterdam arisen I took it without hesitation as it is a fantastic and unique location with a lot of character and history.

————————–

Mijn naam is Josée Bons, ik ben één van de twee souschefs van Restaurant Het Schielandshuis.

Vroeger wilde ik alles worden behalve kok vanwege de uren, weekenden werken en altijd de sjaak zijn op de feestdagen.

Op de middelbare school kwam ik er achter dat ik aanleg heb voor koken en het ook heel leuk vond om te doen waardoor ik na mijn examens ben begonnen als afwasser in een restaurant en zo door gegroeid ben tot waar ik nu sta.

Toen ik eenmaal mijn plek had gevonden in de keuken kon ik mij niks anders meer voorstellen dan te koken.

Het leukste aan mijn werk vind ik het experimenteren, uit proberen van gerechten en verschillende smaak combinaties maar ook zeker de afwisseling. De ene dag ben je in het restaurant en de volgende dag sta je op één van de mooie locaties te koken geen enkele dag is hetzelfde.  

My name is Martin and I am a sous chef at Restaurant Het Schielandshuis.

I discovered my passion for cooking by the age of 25. Ever since then I have intensively worked on improving my cooking skills and gaining more knowledge about food.

In combination with my love for traveling, I realized being a chef is a perfect job for me. In the last 15 years, I managed to live and cook in several countries, learning local cuisines and ingredients. Netherlands is a country I fell in love with a long time ago so when an opportunity to work in Restaurant Het Schielandshuis, Rotterdam arisen I took it without hesitation as it is a fantastic and unique location with a lot of character and history.

_________________________________________________

 

Mijn naam is Josée Bons, ik ben één van de twee souschefs van Restaurant Het Schielandshuis.

Vroeger wilde ik alles worden behalve kok vanwege de uren, weekenden werken en altijd de sjaak zijn op de feestdagen.

Op de middelbare school kwam ik er achter dat ik aanleg heb voor koken en het ook heel leuk vond om te doen waardoor ik na mijn examens ben begonnen als afwasser in een restaurant en zo door gegroeid ben tot waar ik nu sta.

Toen ik eenmaal mijn plek had gevonden in de keuken kon ik mij niks anders meer voorstellen dan te koken.

Het leukste aan mijn werk vind ik het experimenteren, uit proberen van gerechten en verschillende smaak combinaties maar ook zeker de afwisseling. De ene dag ben je in het restaurant en de volgende dag sta je op één van de mooie locaties te koken geen enkele dag is hetzelfde.  

Martin & Josée
Sous-chef

Masters in beeld

“If you love what you do you will never work a day in your life”

My name is Martin and I am a sous chef at Restaurant Het Schielandshuis. 

I discovered my passion for cooking by the age of 25. Ever since then I have intensively worked on improving my cooking skills and gaining more knowledge about food.

In combination with my love for traveling, I realized being a chef is a perfect job for me. In the last 15 years, I managed to live and cook in several countries, learning local cuisines and ingredients. Netherlands is a country I fell in love with a long time ago so when an opportunity to work in Restaurant Het Schielandshuis, Rotterdam arisen I took it without hesitation as it is a fantastic and unique location with a lot of character and history.

————————–

Mijn naam is Josée Bons, ik ben één van de twee souschefs van Restaurant Het Schielandshuis.

Vroeger wilde ik alles worden behalve kok vanwege de uren, weekenden werken en altijd de sjaak zijn op de feestdagen.

Op de middelbare school kwam ik er achter dat ik aanleg heb voor koken en het ook heel leuk vond om te doen waardoor ik na mijn examens ben begonnen als afwasser in een restaurant en zo door gegroeid ben tot waar ik nu sta.

Toen ik eenmaal mijn plek had gevonden in de keuken kon ik mij niks anders meer voorstellen dan te koken.

Het leukste aan mijn werk vind ik het experimenteren, uit proberen van gerechten en verschillende smaak combinaties maar ook zeker de afwisseling. De ene dag ben je in het restaurant en de volgende dag sta je op één van de mooie locaties te koken geen enkele dag is hetzelfde.  

Martin & Josée
Sous-chef