Stoere locatie met grootste mogelijkheden

Het stoere Fort is 1881 een perfecte achtergrond voor een succesvol bedrijfsuitje of sfeervol familiefeest. Het hele fort is ook een officiële trouwlocatie en met het karakteristieke uiterlijk en zijn omvang, kunt u hier een geweldige bruiloft organiseren. Samen genieten van een mooie dag, met uiteindelijk een prachtige zonsondergang. Uitzicht op alle lichtjes van de havenmonding van Rotterdam, het kampvuur aan en een heerlijk wijntje op het terras… Kunt u het al voorstellen? Deze setting vormt ook de perfecte afsluiting van uw teambuildingsuitje. Na een partijtje boogschieten, een spel Fort Gamble of Fort Trivial, samen napraten over de enerverende dag.

Stoer zakelijke evenementen, avontuurlijk trouwen.

Zakelijke events

Stoer zakelijke evenementen, vergader in een sfeervol overkapte gracht, gecombineerd met verrassende activiteiten.

Bruiloften

Avontuurlijk trouwen in het fort, vele mogelijkheden voor een sprankelende bruiloft op een bijzondere locatie. 

REIS DOOR HET VERLEDEN

Dit unieke fort ademt geschiedenis. U kunt er ‘verdwalen’ door de stokoude gangenstelsels. Onderweg ervaar je de bijzondere verhalen van dit kustverdedigingsfort. Waar sliepen de manschappen? Hoe konden de soldaten een beleg overleven? Wat deden de Duitsers in het fort? 

Fort 1881 is het best bewaarde pantserfort van Nederland. Het fort kent bovendien een bijzondere historie. Er is nooit gevochten, maar het fort speelde een cruciale rol in de Tweede Wereldoorlog. De vergadering die de ministerraad hier hield, bepaalde het verloop van de oorlog voor Nederland. Ontdek zelf deze geschiedenis.

Nederland bouwde dit Fort aan het einde van de negentiende eeuw om de Nieuwe Waterweg te beschermen. Toen het Fort in 1881 gereed was, was het veruit het modernste Fort van Europa met zes kanonnen in drie geschutskoepels. Toch is er nooit met deze kanonnen geschoten. Waarom niet? Ontdek dat in het interactieve museum.

Brochure

Op maat evenementen organiseren op historische locaties samen met gastvrijheid op hoog niveau, vergt grote vakbekwaamheid. Je kunt het zelfs meesterschap noemen. Bij Hospitality Masters zijn we uiteraard meesters in het vak, maar zijn we ook daadwerkelijk in staat om te ontzorgen.

Hospitality Masters blinkt uit in in het organiseren van evenementen op eigen historische locaties. Daarom hebben we een aantal overeenkomsten met bijzondere locaties in de regio Den Haag en Rotterdam. Masters On The Spot heeft partnerships met onder anderen Paviljoen de Witte in Scheveningen en Fort 1881 in Hoek van Holland. Allemaal locaties met een zeer rijke historie en vele mogelijkheden voor groot en kleinschalige bijeenkomsten.

  • *verplichte velden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.