Onze geplande evenementen

Marathon Rotterdam

Zaterdag 15 en zondag 16 april vindt de marathon weer plaats in Rotterdam. Normaliter zijn wij op zondag gesloten, maar deze keer openen wij onze deuren om jullie te ontvangen van 09:30 tot 21:00 uur voor lunch, borrel of diner!

Vrijheid Blijheid Borrel

Woensdag 19 april 2023 van 17:30 tot 19:30 uur wordt de Vrijheid Blijheid Borrel voor het eerst in Restaurant Het Schielandshuis georganiseerd. Bij de Vrijheid Blijheid Borrel zijn de borrels gericht op gezelligheid met ondernemende mensen. De borrel is inclusief hapjes en drankjes, de kosten zijn €35,- euro exclusief btw.

Drag Bingo Dinner

Wie houdt er nou niet van bingo? Op 20 april, 24 mei & 28 juni 2023 organiseren wij een Drag Bingo Dinner in ons restaurant! Wij serveren een heerlijk 3-gangen diner terwijl Tabitha (die je wellicht kent van Drag Race Holland) de bingo presenteert, dit wil je niet missen! 

Koningsdag

Donderdag 27 April 2023 wordt koningsdag gevierd in Rotterdam, hoe leuk is dat? Uiteraard kunnen wij dit niet voorbij laten gaan zonder een feestje! Wij nodigen jullie uit voor een hapje en een drankje bereid op de bluswagen, ook zal er een DJ aanwezig zijn om de feest sfeer er in te brengen.

Geen één evenement, deal of korting missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

INSCHRIJVEN